Parteneriatul Stratetic KA2 Erasmus+
“ZOOMING IN – GOOD FOCUS”

Acasă > Proiecte educaționale > Parteneriatul Stratetic KA2 Erasmus+
“ZOOMING IN – GOOD FOCUS”

În perioada septembrie 2017 – august 2019 Colegiul Naţional Cantemir Vodă este membru al Parteneriatului strategic Erasmus+ cu titlul “ZOOMING IN – GOOD FOCUS”.  Scopul principal al proiectului este de a îndruma tinerii pasionați de fotografie și dispozitive electronice moderne să realizeze produse într-un mod profesionist pentru a capta acele crâmpeie de viață care emoționează sufletul, fascinează privirea, încurajează gândirea și, totodată, spiritul umanitar și civic.

Coordonator:

  • NNMS – Neue Neusprachliche Mittelschule, Viena, Austria

Parteneri:

  • Vilniaus Jeruzalės mokykla, Vilnius, Lituania;
  • Jacopo del Duca – Diego Bianca Amato, Cefalù, Italia
  • 15 TEMMUZ SEHITLERI ANADOLU LISESI, Nevşehir, Turcia
  • Colegiul Naţional ,,Cantemir-Vodă” , București, România

Activităţile din cadrul proiectului sunt menite să le dezvolte participanților competențele artistice și digitale, atenția la detalii, concentrarea, imaginația şi originalitatea, spiritul de echipă, abilităţile lingvistice.

 

În perioada 3 – 8 decembrie 2017 a avut loc la Viena prima Întâlnire Transnațională de Proiect din cadrul parteneriatului strategic Zooming In. În cadrul ședințelor de lucru s-au discutat aspecte legate de stabilirea sarcinilor ce revin fiecărei școli participante, a datelor pentru vizitele cu elevii si propunerea unor activități cu elevii legate de tema proiectului și fixarea unor termene limită pentru realizarea acestora.

 

Perioada 24 – 30.09.2018 – Vilnius, Lituania